WAAROM DREMEL 3D KIEZEN VOOR UW LESSEN?

BELOFTE VAN DREMEL: Wij ontwikkelen ons aanbod voor het onderwijs voortdurend om u als leerkrachten, onderwijsassistenten, makers en bouwers in staat te stellen te bouwen op uw 3D-printvaardigheden.

Wij zijn ervan overtuigd dat de Dremel 3D Idea Builder de beste keus is voor 3D-printen thuis en op school en door deze unieke tool te combineren met uitstekende service en lesprogramma's hopen wij empirisch leren in een stroomversnelling te brengen voor de volgende generatie, samen met u! Ontdek Dremel Dreams

EENVOUDIG, VEILIG & VERTROUWD!

Gemakkelijk te gebruiken – Geen andere 3D-printer op de markt kan zo snel direct uit de doos wordt gebruikt en beschikt over eenvoudig te gebruiken software. Binnen enkele minuten beginnen met het maken van voorwerpen. Ontdek de 3D Idea Builder

Veilig – Dremel was de eerste fabrikant die de UL-veiligheidscertificering kreeg voor zijn 3D-printer. Ontdek de 3D Idea Builder

Betrouwbaarheid van Dremel – Dremel, al meer dan 80 jaar een vertrouwd merk, heeft de 3D Idea Builder ontworpen met eenvoud in gedachte. Voorzien van 1 jaar volledige garantie is deze gebouwd om lang mee te gaan.

VOORTREFFELIJKE SUPPORT VAN DREMEL

Contact opnemen met support

GEBRUIKSKLARE LESPROGRAMMA'S MET 3D-PRINTMODELLEN.

Dremel Dreams, op 3D afgestemde lesprogramma's

De op leerplannen gebaseerde Dremel 3D-lesprogramma's beantwoorden aan gangbare kerndoelen en zijn geschreven door echte leerkrachten en experts in de lesstof. Deze instructiegidsen stellen leerkrachten in staat om direct uit de doos 3D-printen te integreren in de klassikale lessen.

De speciaal ontwikkelde lesprogramma's en de daarbij passende 3D-modelsets staan allemaal op de SD-kaart van de printer en kunnen op elke computer worden opgeslagen of vanaf deze worden geprint.

Voor meer informatie over hoe 3D-geprinte modellen de manier van leren in de klas versterken,Ontdek het Dremel Dreams programma


Dremel is partner van MyStemKits.com

Bekijk deze video voor meer informatie over de samenwerking tussen Dremel en MyStemKits.com.

Bezoek voor meer gebruiksklare lesprogramma's mystemkits.com.

Lied: "Air Hockey Saloon" door Chris Zabriskie. Gebruikt onder de rechten van een Attributie-licentie.

Autodesk Project Ignite - breng maken in de klas

Autodesk Project Ignite brengt de nieuwste technologische trends - 3D-ontwerp, 3D-printen en elektronica - samen met gemakkelijk te leren software, projecten en hardware voor leerlingen van alle leeftijden die u nu kunt onderwijzen.

Geef praktisch les op basis van projecten met Tinkercad en Circuits, de populairste, gemakkelijk te gebruiken online-apps voor makers op internet. Houd het eenvoudig. Maak het leuk. Houd iedereen bezig.

Meer informatie op Autodesk Project Ignite