MAAK KENNIS MET DE

DREMEL® DIGILAB 3D45

Koop Nu

GEAVANCEERD 3D PRINTEN GEMAKKELIJK GEMAAKT

"Vergroot uw creativiteit met de nieuwe Dremel DigiLab 3D-printer met snelle en gemakkelijke installatie voor de nieuwe ontdekkers en ervaren gebruikers.

Laat uw leerlingen vooroplopen bij de technologische vooruitgang, zodat zij hiervan kunnen profiteren voor hun toekomstige carrière. Verkort de cycli voor productontwikkeling door snel prototypes te vervaardigen en op aanvraag te experimenteren met de nodige precisie, herhaling en betrouwbaarheid. Breng de kracht van geavanceerd FDM 3D printen naar uw desktopcomputer. "

DREMEL DIGILAB 3D45: VOORNAAMSTE KENMERKEN

NIEUWE KENMERKEN


Verwarmd bed

RFID erkenning

Geavanceerde functies voor ontdekkende gebruikers

De 3D45 zorgt voor de flexibiliteit en betrouwbaarheid die nodig is om te voldoen aan de eisen van hoger onderwijs, makerspaces en industriële werkplekken die voordeel halen uit geavanceerd FDM 3D printen. Of uw lab nu prototypes voor innovatieve biomedische hulpmiddelen of artistieke beeldhouwwerken ontwikkelt, de 3D45 produceert snel nauwkeurige printmodellen in een veilig, gemakkelijk te gebruiken pakket. De Dremel 3D45-printer wordt geleverd met een verbeterde extruder die afwijkingen en stilstandtijd tot een minimum beperkt. De extruder is ontworpen voor gebruik met alle Dremel filamenten zonder dat vóór gebruik onderdelen hoeven te worden verwisseld. Het wisselen van het ene type materiaal naar het andere is zo gepiept dankzij de geïntegreerde RFID-herkenningstechnologie. Deze past de printerinstellingen automatisch aan het gebruikte filamenttype aan, zodat de bestanden niet meer voor elk filamenttype opnieuw hoeven te worden geslicet.

Vergroot de mogelijkheden voor 3D printen

De DigiLab 3D45 is een 3D-printer die meer veeleisende, geavanceerde filamenttypes zoals nylon, polycarbonaat, PLA en Eco-ABS (een vorm van ABS die op een duurzame manier wordt geproduceerd) bij hogere temperaturen kan verwerken. Met een verwarmd bed dat het gebruik van geavanceerde filamenttypes zoals Eco-ABS en nylon mogelijk maakt, is de 3D45 ontworpen voor gebruik in het hoger onderwijs en de hogere klassen van de middelbare school voor het visualiseren en creëren van complexe projecten. Eenvoud en toegankelijkheid staan centraal bij het ontwerp van de printer, met intuïtieve aanwijzingen en een realtime analyse op het touchscreen. Voor de nieuwe bouwplaat is geen bouwtape nodig, omdat deze van gehard glas is. Dit garandeert een beter resultaat op het moment van printen.

3D-printresultaten van hogere kwaliteit

Door de combinatie van verbeterde eigenschappen krijgen de gebruikers nog betere 3D-printresultaten met hetzelfde gebruiksgemak. Met de innovatieve extruder is nu een printresolutie van 50 micron mogelijk. Samen met het toegevoegde filtersysteem print de omsloten 3D45 zijn lagen, terwijl hij beschermd blijft tegen al het stof. Bij dit alles wordt de temperatuur constant op een optimaal niveau gehouden en wordt voorkomen dat het geprinte voorwerp krom trekt door het verwarmde bed en een verbeterd koelsysteem. In de 3D45 is verder een intelligente sensortechnologie geïntegreerd waarmee moeiteloos en nauwkeurig kalibreren evenals gemakkelijk instellen mogelijk is, zodat verkeerde prints worden vermeden. Het touchscreen laat u in real time zien hoe de bouwplaat precies moet worden uitgelijnd door slechts aan een knop te draaien.

Blijf verbonden met uw 3D-printklus

Met de geïntegreerde camera kunnen gebruikers het printen van hun voorwerp in de gaten houden: leerkrachten kunnen bijvoorbeeld met hun leerlingen in real time het driedimensionaal printen volgen door toegang tot het IP-adres van de camera. Dankzij de wifi-functie kunnen gebruikers het printen ook op afstand starten. Om gebruikers in staat te stellen een ontwerp snel en gemakkelijk te veranderen in een geprint 3D-voorwerp, biedt de DigiLab 3D45 de nieuwe "Dremel DigiLab 3D Slicer"-software voor handig en intuïtief slicen (in laagjes snijden) van het printbestand. De software is ook compatibel met de voorafgaande Dremel 3D40 3D-printer.

"Het gebruik van 3D-technologie tilt dat wat we leren in de klas, naar een geheel nieuw niveau. De kinderen zijn meer geïnteresseerd in het leren van de verschillende delen van een dierlijke cel en zijn functies, wanneer ze tegelijkertijd de bouw en vorming van een dierlijke cel in 3D kunnen bekijken. Door deze technologie te verwerken in hun leerproces zijn ze in staat om dat wat ze in de klas leren, in verbinding te brengen met de grotere wereld om hen heen."

Chaidan Leshinski, wiskundeleraar, Joseph Sears School