MAAK KENNIS MET DE

DREMEL® IDEA BUILDER 3D40

Koop Nu

ONTPLOOI UW CREATIVITEIT

Bouw uw creativiteit uit door het bouwen van eigen prototypes of til een hobby naar een hoger niveau. Design of personaliseer items die bij u passen. Daag u zelf uit en inspireer anderen om de 3D mogelijkheden te ontdekken.

DREMEL IDEA BUILDER 3D40: VOORNAAMSTE KENMERKEN

NIEUWE KENMERKEN


BETROUWBAARDER

De nieuwe Idea Builder wordt geleverd met een innovatieve verstoppingsbestendige extruder om uw modellen te beschermen tegen mislukking. Met onze garantie van 1 jaar en onze UL-veiligheidscertificering kunt u er zeker van zijn dat uw Idea Builder veilig en betrouwbaar in gebruik is.

EENVOUDIG TE GEBRUIKEN

Met onze nieuwe 2-punts ondersteunde uitlijnfunctie is een snelle en nauwkeurige kalibratie mogelijk, zodat u meteen kunt beginnen met bouwen. De Dremel Idea Builder 3D40 wordt geleverd met een reeds geïnstalleerde extruder, in tegenstelling tot andere 3D-printers waarbij u deze zelf moet installeren. Dit alles en ook nog onze grotere bouwplaat die is ontworpen voor voorwerpen tot max. 10”x6”x6.7”, zodat u grotere projecten kunt realiseren.

"Het gebruik van 3D-technologie tilt dat wat we leren in de klas, naar een geheel nieuw niveau. De kinderen zijn meer geïnteresseerd in het leren van de verschillende delen van een dierlijke cel en zijn functies, wanneer ze tegelijkertijd de bouw en vorming van een dierlijke cel in 3D kunnen bekijken. Door deze technologie te verwerken in hun leerproces zijn ze in staat om dat wat ze in de klas leren, in verbinding te brengen met de grotere wereld om hen heen."

Chaidan Leshinski, wiskundeleraar, Joseph Sears School