MAAK KENNIS MET DE

DREMEL® 3D IDEA BUILDER

VOOR HET ONDERWIJS

Video bekijken

Rondom ondersteund

Wanneer u een Dremel 3D Idea Builder koopt, krijgt u meer dan alleen een 3D-printer met software en draad. U krijgt ook voortreffelijke 1:1 support, begeleiding, op leerplannen gebaseerde lesprogramma's en gemoedsrust met UL-veiligheidscertificering en de beste garantie in de industrie.

VOORNAAMSTE KENMERKEN (MODEL 3D20-03)

Model 3D20-03 voor het onderwijs wordt geleverd met een extra SD-kaart met daarop reeds 10 printklare op lesprogramma's gebaseerde modelbestanden.

METEEN BOUWEN

Het is eenvoudig om objecten te maken met de geïntegreerde Dremel software en het kleuren-touchscreen waarop u een voorvertoning van elk model kunt zien, voordat u dit gaat maken. Bovendien is de Dremel 3D Idea Builder uitgerust met een voorgeïnstalleerde extruder (het onderdeel waar de draad uitkomt en uw model wordt gemaakt), in tegenstelling tot andere 3D-printers waar u deze zelf moet installeren. Hierdoor is het installeren net zo eenvoudig als het aansluiten van uw printer en kunt u meteen met bouwen beginnen! Samen met de eenvoudig te gebruiken software kunt u binnen enkele minuten uw ideeën beginnen te realiseren in modellen en projecten.

SCHOON. STIL. GECONTROLEERD.

De Idea Builder heeft een deur die kan worden gesloten om stof en nieuwsgierige vingers buiten te houden. Deze volledig omsloten werkcabine stabiliseert ook de temperatuur voor optimaal bouwen en vermindert het lawaai, zodat uw modellen en projecten stil op de achtergrond worden gebouwd terwijl u andere dingen aan het doen bent. Hij heeft ook een UL-veiligheidscertificering.

TOUCHSCREEN-PANEEL

Uw Dremel 3D Idea Builder is volledig operationeel, zelfs zonder deze op een computer aan te sluiten! Met het kleuren-touchscreen kunt u modellen kiezen om te bouwen en kunt u uw printproces besturen met de knoppen Start, Stop en Pause.... en nog veel meer. Het touchscreen laat handige informatie en de printstatus van uw model zien!

EENVOUDIG TE GEBRUIKEN SOFTWARE

Bij het werken met printklare bestanden stelt de Dremel 3D-software u in staat om locatie, oriëntering en formaat van uw voorwerp op het bouwplatform aan te passen. Daarnaast stellen de bouwinstellingen u in staat om zowel de bouwkwaliteit als de bouwtijd naar uw wensen aan te passen met de regeling van temperatuur, opvullen en snelheid.

Met de eenvoudig te gebruiken pictogrammen op de werkbalk kunt u uw voorwerpen importeren, opmaken, repareren, ondersteunen en vooraf bekijken, zodat ze helemaal aan uw voorstellingen voldoen.

"Door de Dremel 3D Idea Builder te integreren in ons leerplan voor basis- en voortgezet onderwijs is de inzet van onze leerlingen toegenomen, wordt de creativiteit van onze leerlingen gecultiveerd en worden de leerlingen geholpen bij het beter begrijpen van kernconcepten waarvan de uitleg tijdens de les soms niet helemaal goed over is gekomen."

Mark Simmons, technologisch directeur, scholengemeenschap Sabine Pass ISD