PERSOONLIJKE SNEEUWVLOK

Ontwerp een uniek voorwerp om te koesteren

Deze persoonlijke sneeuwvlokken helpen u bij de versiering van uw woning, bijv. in de kerstboom, als een feestelijke slinger of op uw nieuwjaarstafel.


Sneeuwvlok aanpassen (Tekst)

PERSOONLIJKE SLEUTELHANGER

Laat wat persoonlijkheid zien met een unieke sleutelhanger.

Vorm en functie zijn in deze persoonlijke sleutelhanger verenigd. Dankzij het handige ontwerp is hij geschikt als Dremel schroefsleutel en als mobiele telefoonhouder. Gebruik dit online-programma om de kleur van de sleutelhanger te veranderen en snel te kijken hoe hij er uiteindelijk zal uitzien. Deze sleutelhanger is een fantastisch cadeau voor iedereen op uw cadeaulijstje.


Sleutelhanger aanpassen

PERSOONLIJK IDENTITEITSPLAATJE

Merk uw huisdier, merk uw tas, breng uw ID overal aan!

U hoeft niet naar de dieren- of tassenspeciaalzaak te gaan, wanneer u een persoonlijk identiteitsplaatje kunt printen met uw Dremel 3D Printer. Op deze duurzame en grappige identiteitsplaatjes kunt u uw naam, telefoonnummer of uw adres zetten. U bepaalt de kleur, tekst en het ontwerp, en het online-programma helpt u met de rest. Ontwerp een identiteitsplaatje voor al uw persoonlijke voorwerpen, waaronder bagage, handtassen, rugzakken, broodtrommels.... gewoon alles wat u als uw eigendom wilt aanmerken.


Dog-tag aanpassen

PERSOONLIJKE ARMBAND

Ontwerp en print in slechts enkele minuten een 3D-armband.

Mode en technologie zijn verenigd in dit 3D-geprinte voorwerp dat zeker de tongen zal losmaken. Druk uw persoonlijke stempel op de wereld door uw eigen armband te maken met dit 3D-online-programma (op basis van het Spark 3D-platform). Met deze gebruikersvriendelijke tool kunt u snel de vorm van de armband veranderen om deze aan uw stijl aan te passen, en deze laat u realistisch zien hoe de armband er uiteindelijk zal uitzien. Er is geen ervaring nodig. Veel plezier bij het printen!


Armband aanpassen

PERSOONLIJKE MEDAILLE

Iedereen is een winnaar, wanneer hij zijn eigen medaille heeft.

Wilt u dat iemand zich goed voelt? Geef hem of haar dan een medaille! Met een persoonlijke 3D-geprinte medaille kunt u iemand in uw team of bij uw evenement op een unieke manier belonen. Met dit online-programma kunt u uw persoonlijke medaille creëren met de Dremel 3D Printer. U kiest de kleur en voegt uw eigen tekst of afbeeldingen toe. U kunt zelfs uw eigen lint aanbrengen en trots zijn op het resultaat!


Medaille aanpassen (Tekst) Medaille aanpassen (Afbeelding)

TINKERCAD

In enkele minuten van idee naar ontwerp. Met Tinkercad kunt u uw idee snel omzetten in een 3D-model. Bekijk het instructieprogramma en begin vandaag nog!

Start nu met de turorial

MESHMIXER

Meshmixer is de ultieme tool voor 3D-mashups en remixes. Meng, combineer, vorm, stempel of teken uw eigen 3D-ontwerpen, of begin met een van de 10.000 modellen in de galerij.

Meer hierover